kalkon_italian

Krispig kalkon”Italian style”

Print Friendly


Krispig kalkon”Italien style”
 
Ingredienser
  • - 4 personer –
  • 400g kalkonfilé
  • 8 skivor pancetta eller bacon
  • 2 st ciabatta
  • salladsgrönsaker och färska örter
  • 2 st äggulor
  • 1 tsk senap, osötad fransk
  • 1 msk vit mild vinäger
  • 1 dl mild olivolja
  • 1 dl rapsolja
  • 1-3 tsk tryffelolja
  • 50g parmesan, riven
Tillagning
  1. Tillagning:
  2. Blanda äggulor, senap och vinäger i en bunke. Vispa i oljorna droppvis och smaka av med tryffelolja, salt och peppar. Dela ciabattan och
  3. rosta dem i het ugn, droppa gärna på lite god olja. Rosta samtidigt pancettan. Stek kalkonfilén hel, skiva den och arrangera salladen vackert. Servera salladen tillsammans med dressingen medans kalkon och pancetta fortfarande är ljumna.

Posted in Kalkonrecept.