åkeP Fågel & Vilt Logo
  • Hantering/Kvalité
    • Referenser
    • Restauranger
    • Innehållsdeklarationer
  • Sortiment
    • Sortiment av viltkött
    • Sortiment av fågel, lamm och övrigt
  • Om djuren
    • Älg
    • Kronhjort / Dovhjort
    • Rådjur
    • Lamm
    • Vildsvin
    • Hare
    • Tamfågel
    • Vildfågel
  • Mer
    • Stektemperaturer
    • Så ser vi ut i din butik
    • Ladda ner Receptfoldrar / logotyper
  • Kontakt
  • Recept
    • Älgrecept
    • Hjortrecept
    • Rådjur och Renrecept
    • Lammrecept
    • Ankrecept
    • Fasanrecept
    • Gåsrecept
    • Harrecept
    • Kycklingrecept / Tupp
    • Vildsvinsrecept
    • Kalkonrecept
    • Vildandsrecept
    • Kängururecept
    • Strutsrecept
    • Såsrecept
  • Videorecept
  • Om åke P
  • Menu
  • Anka med kål och misopuré
    Anka med kål och misopuré   3-4 personer […]
  • Krispig anka med kronärtscreme
                Krispig anka med kronärtscreme   […]
  • Åkes Ankburgare
    Åkes Ankburgare   Ingredienser – 4 […]
  • Ankbröst med bärsås, råstekta grönsaker & färskpotatis
      Vintips till denna rätt: 2163 16381 22562 […]
  • Ankbröst med mjukstekt svamp & potatiscappuccino
    Ankbröst med mjukstekt svamp & […]
  • Anka med svampcappuccino och glacerade rotfrukter
    Anka med svampcappuccino och glacerade rotfrukter […]
  • Stekt unganka
    Stekt unganka   Ingredienser Ingredienser: […]
  • Anklår – Teriyaki
    Anklår – Teriyaki   Ingredienser […]
  • Ankbröst med svamp och lime
    Ankbröst med svamp och lime   Ingredienser […]
  • Ankbröst med apelsinsås
    Ankbröst med apelsinsås   Ingredienser […]
  • Ank & kycklingkorv
    Ank & kycklingkorv   Ingredienser […]
  • Grillade Ankbröst med yoghurtsås, klyftpotatis och rotfrukter
    Grillade Ankbröst med yoghurtsås, klyftpotatis […]

Åke P Fågel & Vilt,
Betselgatan 8,
213 77 Malmö