VILDMARKSGRYTA

VILDMARKSGRYTA

Print Friendly, PDF & Email

VILDMARKSGRYTA

VILDMARKSGRYTA
 
Vildmarksgryta på skav från Din favorit
Ingredienser
  • 4 personer
  • 400g skav, välj Din favorit
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 200g ostronskivling, strimlad
  • 1 dl soltorkad tomat, strimlad
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • 2-4 dl grädde eller crème fraiche
  • smör till stekning
  • salt & svartpeppar
Tillagning
  1. Bryn lök, svamp och skav i smör på hög värme. Tillsätt tomat, senap och grädde/crème fraiche. Låt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Om grytan känns för rinnig så red av med lite maizena utrört i vatten. Servera gärna grytan med potatismos, krispiga grönsaker och bröd.

 

Posted in Älgrecept, Hjortrecept, Rådjur/Renrecept.