vildbiff_cuscus

Viltbiff med cous cous

Print Friendly


Viltbiff med cous cous
 
Ingredienser
  • - 4 personer –
  • 400g viltfärs
  • 1 dl cous cous
  • 2 st. äggvita
  • 2 dl crème fraiche
  • viltgräddsås
  • potatispuré
  • pressgurka
Tillagning
  1. Tillagning:
  2. Kok upp 1 dl vatten och slå det över cous cousen, låt det svälla i 5 minuter. Blanda viltfärs, äggvita, cous cous samt salt och vitpeppar kraftigt tills det har blivit en jämn och fin färs. Tillsätt crème fraiche och blanda väl. Hetta upp lite olja i ett stekjärn 8 fina biffar ett par minuter på varje sida. Servera med gräddsås, potatispuré och pressgurka.

Posted in Älgrecept, Hjortrecept, Rådjur/Renrecept.