Hitta ditt perfekta recept

Hitta ditt recept

Här har vi samlat åke P´s härliga och goda recept på vilt & fågel. Bjud dina vänner på en lyxig och klimatsmart middag. Du får även tips av landets stjärnkockar om hur du tillagar vilt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stektemperaturer / innertemperaturer för vilt och fågel​

För att lyckas bättre med tillagning av vilt och fågel ger vi dig här en lista med stektemperaturer för våra olika produkter. Med X menas att Rött eller Medium inte rekommenderas för detta kött.

Älg, Rådjur, Hjort, Ren - Filé
52°C
57°C
65°C
110°C
Älg, Rådjur, Hjort, Ren - Stek
55°C
62°C
68°C
120°C
Lamm - Filé
52°C
57°C
65°C
110°C
Lamm - Stek
55°C
62°C
68°C
120°C
Vildsvin - Filé
Rekommenderas ej
67°C
72°C
120°C
Vildsvin - Stek
Rekommenderas ej
70°C
72°C
120°C
Hare
52°C
57°C
65°C
110°C
Kyckling - Filé
Rekommenderas ej
67°C
72°C
110°C
Gås - Helstekt
Rekommenderas ej
Rekommenderas ej
70°C
170°C
Anka - Helstekt
Rekommenderas ej
Rekommenderas ej
70°C
170°C
Kalkon - Filé
Rekommenderas ej
67°C
72°C
110°C
Kalkon - Helstekt
Rekommenderas ej
Rekommenderas ej
70°C
170°C

Kontakta oss

Har du frågor gällande vårt sortimentet eller vill du bli företagskund? Vad det än gäller, tveka inte på att höra av dig!

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.