åke's Pytt

Dela recept
Kalkon
Innertemperatur -
Kalkon
Röd
Rekommenderas ej
0
°C
Medium
67
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
72
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
110
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

600g Åke P’s korvar

700g potatis

1 st gul paprika

1 st röd paprika

2 st stora gula lökar

100g champinjoner

3 msk olja

3 msk smör

Senapscrème:

4 msk Dijon, gärna grovkornig

6 msk crème fraiche

Till servering:

stekta ägg

örter

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Blanda Dijon och crème fraiche, smaka av med salt, peppar och eventuellt en nypa socker. Skär potatisen och grönsakerna i 1 cm x 1 cm stora tärningar. Skär korven i fina bitar. Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna, stek potatisen tills den är nästan klar. Tillsätt korven och grönsakerna. Stek vidare några minuter tills allt är genom stekt och har fått fin färg. Smaka av med salt och peppar. Servera pytten tillsammans med stekta ägg, örter och senapscrème.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.