Renskavsgryta

Dela recept
Ren
Innertemperatur -
Ren
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
62
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
68
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
120
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

400g renskav

1 liten gul lök, hackad

200g ostronskivling, strimlad

1 dl soltorkad tomat, strimlad

1-2 tsk dijonsenap

2-4 dl grädde eller crème fraiche

smör till stekning

salt & svartpeppar

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Bryn lök, svamp och skav i smör på hög värme. Tillsätt tomat, senap och grädde/crème fraiche. Låt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Om grytan känns för rinnig så red av med lite maizena utrört i vatten. Servera gärna grytan med potatismos, krispiga grönsaker och bröd.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.