Wallenbergare Lamm

Dela recept
Lamm
Innertemperatur -
Lamm
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

500 g lammfärs, kyld

2 dl grädde, kyld

4 äggulor, kylda

salt och peppar

1 dl ströbröd

6 msk skirat smör

2 msk hackade örter

smör till stekning

Till servering:

Potatispuré

Gröna ärtor

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Lägg färsen i en bunke och rör i ägg och grädde med en slev. Smaka av med salt och svartpeppar. Forma 8 biffar, vänd dem i skorpmjöl och stek dem i smöret. Smaksätt det skirade smöret med örter.Servera biffarna tillsammans med skirat smör, ärtor och puré.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.