Vild gräddsås med misopasta

Dela recept
Sås
Innertemperatur -
Sås
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
5
 Portioner

1 dl finhackad schalottenlök

1 msk smör

2 msk vetemjöl

3 dl kycklingfond, hemlagad

eller från koncentrat

2 dl grädde

1-2 msk misopasta*

1-2 tsk vit balsamvinäger

1 krm mald vitpeppar

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Fräs löken sakta i smöret några minuter utan att den får färg. Pudra på mjöl och rör om. Slå i fond och låt det koka några minuter. Vispa i grädde och misopasta och låt det koka sakta några minuter. Smaka av med salt, peppar och vinäger. Sila såsen och servera den till alla olika rätter av kött eller fågel.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.