Lasange med "pulled" vildsvin

Dela recept
Vildsvin
Innertemperatur -
Vildsvin
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
8
 Portioner

PULLED PORK:

1 kg vildsvinsstek

2 msk smör

2 kvistar timjan

1 knippe persilja

1 gul lök, klyftad

3 msk rapsolja

2 msk farinsocker

2 msk rödvinsvinäger

2 msk japansk soja

svartpeppar, nymald

SÅS:

1,5 dl smör

1,5 dl vetemjöl

2 liter mjölk 3%

4 dl riven ost, välj Din favorit

ca. 20 st lasagneplattor

riven ost att toppa med

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Blanda alla ingredienserna och massera in det i köttet, smaksätt med salt och peppar, lägg över allt i en gryta med lock som tål ugnsvärme. Ställ grytan i ugnen, 125°C i 4-5 timmar. Vänd och ös köttet med jämna mellanrum. Köttet är klart när det är mört och går att dela med en gaffel. Tag ut och låt svalna. Smält smöret i en kastrull och rör ner mjölet. Späd med mjölken under vispning. Låt såsen koka ca. 5 minuter under omrörning. Dra kastrullen av spisen och rör i osten, smaka av med salt och peppar. Dra köttet i mindre bitar och tag bort eventuella senor. Varva sås, lasagneplattor och kött i en ugnssäker form. Avsluta med sås och ost. Ugnsbaka lasagnen i 175°C i ca. 40 minuter.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.