Rostbiff av ren
Ren
Innertemperatur -
Ren
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
62
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
68
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
120
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
Portioner
600-800g renrostbiff
2 msk smör
2 msk rapsolja
2 kvistar timjan
1 st torkat lagerblad eller 4 st färska
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Bryn köttet i smör och olja på hög värme. Lägg i timjan och lagerblad och ös köttet med fettet. Lägg över allt på en ugnsfast plåt. Efterstek i ugn på 120°C till 58-60°C kärntemperatur. Låt köttet vila 5 minuter på skärbrädan och skiva det sedan i tunna fina skivor. Servera med t ex pressad potatis och Vild gräddsås med Misopasta, receptet finns på baksidan.