Rostbiff av ren

Dela recept
Ren
Innertemperatur -
Ren
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
62
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
68
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
120
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

600-800g renrostbiff

2 msk smör

2 msk rapsolja

2 kvistar timjan

1 st torkat lagerblad eller 4 st färska

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Bryn köttet i smör och olja på hög värme. Lägg i timjan och lagerblad och ös köttet med fettet. Lägg över allt på en ugnsfast plåt. Efterstek i ugn på 120°C till 58-60°C kärntemperatur. Låt köttet vila 5 minuter på skärbrädan och skiva det sedan i tunna fina skivor. Servera med t ex pressad potatis och Vild gräddsås med Misopasta, receptet finns på baksidan.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.