Hjortköttbullar

Dela recept
Hjort
Innertemperatur -
Hjort
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
57
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
65
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
110
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

500g hjortfärs

1 dl ströbröd

1 st ägg

2,5 dl mjölk 3%

1 dl finhackad gul lök

1 msk smör

smör till stekning

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Blanda ströbröd, ägg och mjölk, lår svälla i 10 minuter. Stek hackas lök i smör mågra minuter och låt svalna. Blanda samman alla ingridienser till en jämn smet. Provstek en klick smet och kontrollera smaksättningen. Foma sina köttbullar och stek dem i smör. Servera med t ex potatismos och tzatziki på äpplen.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.