Kyckling med soja och jordnätssmör

Dela recept
Kyckling
Innertemperatur -
Kyckling
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

800g kyckling med skinn,t ex kycklinglår och bröst

2 st pak choi huvuden

MARINAD:

4 msk japansk soja

1 msk pressad lime

1 dl jordnötssmör crunchy

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Ris och tärnade grönsakerBlanda soja, lime och jordnötssmör, smaka av med salt och svartpeppar. Lägg kycklingen i en skål och marinera den i 2 timmar. Grilla kycklingen i ugn, 200° i ca. 20 minuter. Dela kålen och stek den på hög värme tills den blivit gyllenbrun. Servera kycklingen rykande varm tillsammans med ris och grönsaker.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.