Kycklingspett med pumpacreme och krisp

Dela recept
Kyckling
Innertemperatur -
Kyckling
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

600g kycklinglårfilé med skinn

300g savoy- eller spetskål

2 st majskolvar, råa

1 dl cashewnötter, grovhackade

8 st ätpinnar

1 kg pumpa

100g crème fraiche

50g smör

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Gör så här: Salta och peppra kycklingen, trä upp den på spetten. Skala, kärna ur och skär pumpan i kuber. Koka den helt mjuk i vatten och låt rinna av. Torka bitarna i en tjockbottnad kastrull, tillsätt crème fraiche och smör. Lägg över i mixer och kör till en helt slät crème. Skär bort den tjocka nerven i kålbladen och strimla dem. Skär av majskornen från de råa kolvarna. Rosta kålen och majsen i en het stekpanna med lite olja. Tillsätt nötterna på slutet, smaka av med salt och peppar. Grilla kycklingen och servera den med pumpacrème och krisp.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.