Renskavsgryta
Ren
Innertemperatur -
Ren
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
62
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
68
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
120
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
Portioner
400g renskav
1 liten gul lök, hackad
200g ostronskivling, strimlad
1 dl soltorkad tomat, strimlad
1-2 tsk dijonsenap
2-4 dl grädde eller crème fraiche
smör till stekning
salt & svartpeppar
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Bryn lök, svamp och skav i smör på hög värme. Tillsätt tomat, senap och grädde/crème fraiche. Låt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Om grytan känns för rinnig så red av med lite maizena utrört i vatten. Servera gärna grytan med potatismos, krispiga grönsaker och bröd.