Vild cheeseburgare
Hjort
Innertemperatur -
Hjort
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
57
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
65
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
110
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
Portioner
500g hjortfärs
1 st ägg
2 msk rostad/friterad lök
4 skivor ost
4 st mini ciabatta
salladsgrönsaker
Sweet Baby Ray’s BBQ-sås, välj Din favorit
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Blanda färs med lök, ägg och några matskedar BBQ-sås, smaka av med salt och vitpeppar. Forma fyra jämna hamburgare, pensla ytan med olja och grilla på medelvarm grill. När burgarna är klara så rosta brödet hastigt och montera sedan – bröd, sås, ost, grönsaker och burgare!