Vild Rydberg

Dela recept
Ren
Innertemperatur -
Ren
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
62
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
68
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
120
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
 Portioner

4 msk smör

600g reninnanlår

gula lökar

stora potatisar

1 dl rapsolja

3 msk smöräggulor

Senapsdressing:

2 dl vispgrädde

2 msk Dijonsenap

1–2 msk nyriven pepparrot

1–2 msk flytande honung

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Börja med dressingen, vispa grädden lätt och tillsätt alla ingredienser till dressingen. Vispa vidare några sekunder tills allt är blandat och fått fin konsistens. Smaka av med salt och peppar.Skala löken och potatisarna. Tärna kött, lök och potatis i jämna kuber, ca 1*1 cm. Stek löken i 2 msk smör på försiktig värme i 15 minuter tills den blivit mjuk och fått fin färg. Stek/fritera potatisen i oljan på hög värme tills den är mjuk och gyllenbrun. Stek köttet hastigt i 2 msk smör i en mycket het panna. Smaka av allt med salt och peppar. Lägg upp kött, lök och potatis på tallrikar. Servera med dressing och äggulor.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.