Vild Rydberg
4 msk smör
600g reninnanlår
gula lökar
stora potatisar
1 dl rapsolja
3 msk smöräggulor
Senapsdressing:
2 dl vispgrädde
2 msk Dijonsenap
1–2 msk nyriven pepparrot
1–2 msk flytande honung
Börja med dressingen, vispa grädden lätt och tillsätt alla ingredienser till dressingen. Vispa vidare några sekunder tills allt är blandat och fått fin konsistens. Smaka av med salt och peppar.Skala löken och potatisarna. Tärna kött, lök och potatis i jämna kuber, ca 1*1 cm. Stek löken i 2 msk smör på försiktig värme i 15 minuter tills den blivit mjuk och fått fin färg. Stek/fritera potatisen i oljan på hög värme tills den är mjuk och gyllenbrun. Stek köttet hastigt i 2 msk smör i en mycket het panna. Smaka av allt med salt och peppar. Lägg upp kött, lök och potatis på tallrikar. Servera med dressing och äggulor.