Vildsvinsroulad
600g vildsvinsfärs
2 äggulor
0,5 dl grädde
2 msk smält smör
200g svamp
50g babyspenat
2 st. schalottenlökar
2 msk smör
Gräddsås
Lingon
Potatis och rotfrukter
Blanda färsen med ägg och grädde, smaksätt med salt och svartpeppar. Kavla ut färsen mellan plastfilm till en rektangel, ca 30*20 cm, låt den sedan vila 20 minuter i kyl.Klyfta svampen, strimla löken och stek det på hög värme i smöret. När vätskan har dunstat och allt fått fin gyllenbrun färg så rör i spenaten och drag åt sidan. Smaksätt med salt och peppar.Ta fram färsen, tag bort plastfilmen på ena sidan och fördela ut svampblandningen. Rulla ihop som en rulltårta, använd plastfilmen som hjälp så det blir en tajt rulle. Ta bort plasten och lägg rouladen med skarven ner på en ugnsfast form. Pensla rullen med smält smör och stek den sedan i ugn, ca 20-30 minuter i 175 grader. Låt rullen vila 5 minuter på skärbrädan och skär sedan upp den i fina skivor som serveras tillsammans med sås, lingon och grönsaker.