Vildsvinstek med äpplemos och pepparot

Dela recept
Vildsvin
Innertemperatur -
Vildsvin
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

vildsvinsstek, ca 1 kg

1 msk olja + 1 msk smör

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Torka ytan på köttet med hushållspapper. Hetta upp en stekpanna och bryn steken runt om i oljan. Tillsätt smöret och ös steken med det brynta smöret. Lägg över steken i en ugnsfast form och stek vidare i ugn, 120 grader tills kärntemperaturen är 72 grader. När köttet är klart, rulla in det i fuktigt smörpapper och låt det vila 10 minuter på skärbrädan innan Du skär upp det.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.