Vildsvinytterfile med chimichurri

Dela recept
Vildsvin
Innertemperatur -
Vildsvin
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
 Portioner

600g vildsvinsytterfilé

Till chimichurrin:

1 dl finhackad bredbladig persilja

1 dl finhackad färsk koriander

1 dl rapsolja

2 msk pressad citron

2 msk pressad lime

0,5 dl finhackad schalottenlök

1 msk finhackad vitlök

1 msk finhackad färsk röd chili

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Börja med chimichurrin, vispa samman alla ingredienserna och smaka av med salt och svartpeppar. Putsa och torka av köttet. Bryn det hastigt på hög värme. Lägg det sedan i en ugnssäker form och smaksätt med salt och svartpeppar. Skeda på chimichurrin under tillagningen så att ytan blir glaserad. Lägg köttet på serveringstallrikar och skeda på mera chimichurri, servera tillsammans med klyftpotatis och grönsaker.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.